Share

Сграда 6

Сграда 6

Всеки последователен модул в комплекса е проектиран от четири редови къщи, който се делят на два основни типа; двуетажни и триетажни. С внимание и професионализъм са разработени вътрешните им разпределения:

  • На първо ниво пред лицевата фасада на всяка къща са разположени паркоместа за два автомобила, входно антре, санитарно помещение, килер, просторна дневна с кухня и трапезарна част, хол с излаз на веранда. Панорамни прозорци сливат пространствата и верандата става естествено продължение на всекидневната.
  • На втори жилищен етаж са разположени преддверие с две/три самостоятелни спални и две големи бани. Всяка от спалните има излаз към тераса /лоджия.
  • Трети /мансарден/ етаж е проектиран с височина на тавана до 3,50м. с VELUX прозорци, на него са разположени две просторни спални с гардеробни, баня с WC. Всяка къща има прилежащ самостоятелен двор с веранда, предвидено място за барбекю – опция.

Жилищното пространство на къщите е проектирано с височини на таваните от 2,80м. до 3,50м. /на мансардни нива/, даващи усещане за простор и предоставяйки възможности за добри решения на интериорните дизайнери.

ИЗБЕРЕТЕ КЪЩА

Кликнете върху избраната от Вас къща, за да разгледате детайлите.